PREERIA CU NEBUNI

VSC blog

URMEAZĂ O NOUĂ INAUGURARE (VIDEO)

Publicat pe: 1 Oct 2020
Categorii: Actualitate, Politică

Ne-am obișnuit cu tăieri de panglici la proiecte nefinalizate sau neîncepute. În multe cazuri autoritățile inaugurează același proiect, pe etape, ca să dea mai bine la bilanțul realizărilor. Pe lângă penibilul situațiilor, guvernanții sunt mândri de acțiunile lor și arată că sunt specialiști în organizarea de evenimente specifice regimului comunist.

Nu demult a fost inaugurat tronsonul de metrou din cartierul Drumul Taberei unde, chiar măria sa liderul suprem, a avut o vizită oficială privată și a oferit locuitorilor acest cadou prezidențial. Mai multe despre eveniment și aplauzele pentru mândria neputinței puteți citi intr-un articol pe care l-am scris AICI.

Deja au apărut problemele la marea realizare tehnologică Iohannistă, unică în ultimii 30 de ani, și a năvălit apa în stația de metrou.

Să fie de vină apa caldă pe care o oferă Nicușor Dan celor din zonă sau e vreo problemă cu scurgerea de la toaleta din cabibetul 1 de la Cotroceni?

Cert e că totul se sparge și curge în capul cetățenilor și ceea ce a fost prezentat de Guvern o mare realizare începe să fâsâie la nici o lună de la darea în folosință.

Am constatat că nimic nu se întâmplă fără un scop și chestia cu apa care curge în capul oamenilor la stația de metrou e de fapt un test al autorităților pentru următoarea inaugurare.

Adică, Iohannis și activiștii liberali pregătesc evenimentul în care vor tăia panglica la tronsonul de metrou inundat.

O chestie inedită care poate fi normală în condițiile în care același obiectiv a fost inaugurat anterior în mai multe rânduri, pe diferite etape ale construcției.

ARTICOLE SIMILARE


CINE ȘI CUM A FURAT
  • 335 vizualizari

Comentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.