PREERIA CU NEBUNI

VSC blog

UNA DE LA ZOO

Publicat pe: 5 Oct 2020
Categorii: Politică

Presa zice că Premierul s-a autoizolat în biroul de la Palatul Victoria și se testează voluntar pentru că a fost în același platou de televiziune cu o persoană care a fost găsită pozitivă la COVID-19.

Imediat, Raluca Turcan a ieșit public și a zis că și ea se testează. Interesant e motivul pentru care face asta.

„Și domnul prim-ministru Ludovic Orban s-a testat voluntar și așteaptă rezultatul testului. Lucrul acesta îl voi face și eu”

Adică, motivul e că nu are un motiv și ce face Orban aia face și maimuța.

Fără niciun alt motiv s-a trezit cu dorința de se testa. N-are cine să-i spună că asta nu-i o chestie de campanie electorală și mai ales că nu ajută la dezvoltarea personală.

Ne-am dat seama demult că săraca nu dispune de nimic care să o avantajeze și copiază exact ce fac idolii Iohannis și Orban. De regulă, când scapă din cușcă spune toate prostiile pe care le aude în casă, dar de data asta s-a autodepășit și face prostii fără să scape din locul în care a ascuns-o Ludovic. Pe modul că dacă nu ajunge Raluca la test, atunci vine testul la Raluca.

Sper ca rezultatul testului pentru Orban să fie negativ, pentru că altfel rămânem cu asta pe cap vreo 2 săptămâni și ne-am ars grav. Mai mult, există riscul ca Orban, din cauza gândurilor ce-l vor apăsa în singurătatea locului unde se izolează, să facă chestii rușinoase pe care Raluca le va imita imediat și obligatoriu le va face publice. Ferească Dumnezeu!

În cazul în care rezultatele testelor vor fi diferite, să nu mire pe nimeni dacă Raluca va contesta rezultatul testului COVID-19 la Curtea Constituțională, pentru că liberalii sunt discriminați și pentru că majoritatea toxică din Parlament i-a alterat rezultatul.

Până la urmă, într-o democrație liberală, așa cum a ales să facă testul fără motiv, exact la fel poate opta și pentru una din cele două variante de rezultat.

Interesant va fi modul în care se va comporta Orban la momentul apariției vaccinului împotriva COVID-19. Nu va putea minții în legătură cu vaccinarea, pentru că orice reacții adverse vor apărea și le vom vedea la Turcan.

Deci, dacă vom vedea că vicepremierul Turcan apare cu vreo ureche sau orice altceva crescut în plus față de ce are sau ce nu are, e clar că Prim-ministrul Orban s-a testat și nu minte.

Mulțumesc că ai citit acest articol și, înainte să părăsești blogul, te rog apasă clopoțelul roșu din dreapta-jos a ecranului ca să primești direct ultimele noutăți. Dacă ți s-a părut în vreun fel, arată-l și prietenilor tăi.

ARTICOLE SIMILARE


TUPEU DE MINISTRU
  • 499 vizualizari

Comentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.