PREERIA CU NEBUNI

VSC blog

ÎNTOTDEAUNA EXISTĂ RĂSPUNSUL

Publicat pe: 6 Nov 2020
Categorii: Actualitate

AVEM RĂSPUNSUL: mica majoritate conspiraționistă și majoritatea toxică a P.S.D. sunt vinovate pentru dezastrul sănătății publice în contextul pandemiei. Măsurile adoptate de Guvernul condus de Klaus Iohannis sunt cele mai bune, dar nu produc efecte din cauza celor menționați. Cu alte cuvinte, nu sunt lăsați să ne conducă spre noi cote de civilizație și progres.

V-ați fi gândit la așa ceva dacă nu ne spunea asta chiar purtătorul de vorbe al vestitorului de nimic? Nu are nicio legătură faptul că explicațiile suplimentare cu privire la noile măsuri restrictive și, practic, elucidarea dilemei cu vinovații, au venit în prima zi a campaniei electorale. Apropo, Președintele ne-a spus că, în acest an, campania electorală se va desfășura în online, dar, din cauza problemelor avute cu P.S.D., a uitat să precizeze că P.N.L. are acces la prime time, prin intermediul televiziunilor de știri, pe bani publici.

Timpul trece și unele lucruri rămân uneori neschimbate. În România condusă de liderul suprem Iohannis toate lucrurile rămân neschimbate și singurele obiective clare sunt campaniile de dezinformare pe bani publici în care P.S.D. are onoarea să fie, în continuare până la dispariție, cauza tuturor dezastrelor.

Revenind la cauzele care ne-au adus în această stare jalnică, observăm că Biserica Ortodoxă Romană a fost exclusă, pentru moment, din categoria factorilor pertubatori, cu toate că Preafericitul și-a arogat inițial titlul de lider al opoziției toxice.

De apreciat sunt ultimele decizii prin care Guvernul luptă, împreună cu majoritatea netoxică a populației, împotriva noului virus. Sunt măsuri curajoase care vin să combată pandemia și care, după 30 de zile de aceasta, vor avea exact efectele pe care le gândești tu cititorule. Aici mă refer la justețea închiderii piețelor agroalimentare și a tuturor școlilor, la fermitatea măsurilor referitoare la închiderea magazinelor la ora 21 și restricționarea circulației pe timp de noapte.

O asemenea claritate în gândire nu putea avea decât acest unic și minunat conducător idolatrizat de majoritatea netoxică și neconspiraționistă a populației. Îi invidiez pe cei care îl prețuiesc și au văzut în el, de la început, un mare vizionar, strateg și conducător suprem. Dacă nu intervenea la timp, cu siguranță mai făcea Orban o prostie cât el de mare. Suntem un popor binecuvântat pentru că avem un asemenea conducător. La fel, prin mărinimia pe care ne-o arată, au Iohannis și Orban hotărât să ne satisfacă setea de a merge la păcănele și au lăsat să funcționeze fără restricții sălile cu jocuri de noroc. Asta înseamnă să cunoști problemele reale ale poporului, să empatizezi cu oamenii și să demonstrezi că îți pasă de dorințele tuturor.

Ar fi multe de spus, cu precădere laude și elogii, dar, uneori, cuvintele sunt de prisos și, de data asta faptele deosebite și rezultatele excepționale vorbesc. Totodată, n-aș vrea să fiu acuzat că sunt părtinitor mai mult decât am fost ironic în ceea ce am scris mai sus.

 Mulțumesc că ai citit acest articol și, înainte să părăsești blogul, te rog abonează-te ca să primești direct ultimele noutăți prin newsletter. Dacă ți s-a părut în vreun fel, arată-l și prietenilor tăi.

ARTICOLE SIMILAREComentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.