PREERIA CU NEBUNI

VSC blog

MINISTRUL BODE A FOST RĂPIT DE S.P.P.

Publicat pe: 4 Sep 2020
Categorii: Actualitate

Apar informații care ne arată clar cum s-a produs accidentul în care a fost implicat ministrul Transporturilor. Vedem detaliile și putem trage o concluzie fiecare, chiar dacă suntem catalogați proști și ni se recomandă de la Cotroceni să așteptăm sfârșitul anchetei.

Doar în cazul ăsta trebuie să așteptăm și să nu ne pripim.

Cele mai șocante sunt reacțiile colegilor din Guvern sau aliaților politci ai P.N.L. Rareș Bogdan și-a pus bentița cu buline și s-a dat cu rujul ăla roz, iar asta nu-i permite vreo reacție decentă la adresa celor care încalcă legea flagrant. Nicușor Dan are prea multe probleme în campania pentru Primaria Capitalei unde este susținut financiar și politic de febra galbenă. Practic ar fi aiurea să muște mâna care-l hrănește cu sute de mii de euro.

Nici măcar Orban n-a avut vreo reacție din mânuțele lui magice. Probabil că experiența colosală pe care o are în curvăsării politice îl îndeamnă să nu cânte la mandolină, pentru că ar suna la fel de sinistru cum urlă lupii la lună. Totuși, simt că Șică ne va uimi cu ceva senzațional.

Despre poziția Președintelui nu prea sunt multe de spus pentru că individul are în cap doar opoziția care e vinovată de orice se întâmplă. Practic, plăvanul s-a metamorfozat în Președintele anti Pe-Se-De, partid care a fost de fapt vinovat și de regretabilul eveniment.

Cea mai interesantă este declarația Ralucăi Turcan care iar a scăpat din lanț și a deschis gura larg. Nu a deschis-o ca să-i intre ceva ci ca să scoată niște sunete ce descriu mârlănia și fac situația la fel de puturoasă cum era și este în P.S.D.

Senzația era că Iohannis a creat în P.S.D. o filială a P.N.L. De fapt e invers.

Toate chestiile murdare pe care le-am văzut la social democrați au fost preluate și sunt multiplicate de cei care le dezaprobau. Evident că li se potrivesc ca o mănușă pentru că oamenii sunt de așa natură.

Ca să ne întoarcem la glasul Ralucăi Turcan, aș spune că femeia n-are nicio vină pentru că e atât de tută încât spune tot ce aude acasă.

Ultima declarație referitoare la accident e halucinantă pentru noi și normală pentru ei:

„Am văzut această turnură a accidentului pe care l-a suferit ministrul Bode zilele trecute. Poate este bine de ştiut că ministrul se deplasa cu maşina SPP, că stătea pe bancheta din spate, că dormea şi că, practic, nu are nicio vină în privinţa acestui accident”.

Dacă mă întrebaţi pe mine, cred că, pur şi simplu, s-a exagerat destul de mult în privinţa acestui accident. Asta nu înseamnă că demnitarii nu ar trebui să ţină cont de semnalele publice şi atunci când sunt cu maşinile de serviciu să ceară mai multă prudenţă. De aici şi până la a cere demisii şi a face nişte acuze pentru un om care nici măcar nu ştia în ce regim se deplasa maşina pentru că dormea, este o cale destul de lungă”

Sursa AICI

Singura concluzie, ministrul Bode a fost răpit de S.P.P.!

Altfel nu se poate explica. Totul s-a întâmplat împotriva voinței lui. De fapt, după descrierea Ralucăi, ministrul fusese sedat prin ungere cu mir pe frunte și, într-un somn profund, se deplasa regulamentar într-o sanie trasă de îngerași. Bineînțeles, săniuță tech dotată cu semnale acustice. Făcea doar slalom printre norișori pufoși și drăguți. Un vis care a fost curmat de șoferul inconștient de la S.P.P. și care, spre sfârșitul erotic, s-a transformat într-o realitate mizerabilă în care P.N.L. ne sfidează pe toți.

Nu știu dacă în același somn profund, Bode a visat și că dosarul penal întocmit în cauza accidentului va circula, ca vântul și ca gândul, de la un parchet la altul și va fi cerut expres pentru instrumentare de cei mai tari profesioniști. S-a întâmplat în realitate cu toate că pare desprins dintr-un vis urât. Cert e că un motiv există și totul începe să pută a fapte similare celor pentru care ciuma a fost declarată roșie în România.

O altă chestie care ne arată că S.P.P. nu este cel mai fidel subordonat al lui Iohannis, e lipsa de reacție și colaborare a acestui serviciu cu parchetul militar, cu toate că era obligat să informeze și să transmită toate detaliile accidentului către procurori. În cazul în care asculta sfaturile tătucului de la palat, trebuia să adopte o poziția, legală, corectă, nepărtinitoare și echidistantă așa cum face Președintele de fiecare dată.

Va fi delir ce se va întâmpla în preerie pentru încă un mandat.

În prezent, toate se leagă și nu se leagă. Evident că se vor lega după finalizarea anchetei, exact după dorința celor care ne conduc și ne vor conduce destinele cel puțin vreo 4 ani.


Comentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.