PREERIA CU NEBUNI

VSC blog

LUNI 13, LUNEA NEAGRĂ (VIDEO)

Publicat pe: 13 Jul 2020
Categorii: Actualitate

Dacă n-ar fi chestia cu superstițiile aș zice că ceea ce ni se întâmplă în data de 13 e dezavantajat de Mercur retrograd. Poate e doar realitatea dată de proștii din fruntea neamului. Monica Anisie nu e avantajată de nimic. Nu poate și nu vrea să asculte ce zic ceilalți, să plece și să ne lase în prostia noastră. Mai bine rămânem cu prostia noastră decât să ne contaminăm cu a ei. Priviți mai jos acest monumet de prostie care trebuie înfierat.

E mai jalnică decât Daniel Funeriu și Liviu Pop, la un loc.

Ne-a pricopsit Șică cu ce a avut P.N.L. mai jalnic. Pe lângă faptul că are un ritm al discursului demn de oameni tâmpiți, conținutul e zero. Adică, în concret, toate variantele luate în analiza ministerului pe care îl conduce, sunt de fapt două. Să înceapă școala, normal, la 15 septembrie, sau să nu înceapă! Dacă asta analizează Anisie de 5 luni, să ne lase pentru că ne descurcăm singuri.

Strategia adoptată, în cazul cel mai probabil când nimic nu va fi normal, are în vedere doar dorințe și gânduri nobile. Profesorii vor fi specializați, manualele electronice vor trebui să existe și tabletele vor fi achiziționate. Când? Mai mult, termenul de finalizare a licitației, din caietul de sarcini pentru achiziționarea tabletelor, este 10 septembrie a.c. Să nu uităm că pe 15 septembrie ar trebui să înceapă cursurile și, după capul sec al doamnei ministru, în 5 zile, totul va fi la punct pentru ca elevii să poată începe parcursul educațional în varianta adaptată la pandemia de COVID-19. Acest tip de oameni degradează sistemul, identic cu sănătatea, economia și altele.

Educația nu mai este un privilegiu, la fel ca sănătatea, în sistem public.

Acest sistem va fi dărâmat de personaje de genul lui Anisie și, concomitent, transformat într-un business particular, de unde vor fi scoși bani frumoși. Au apărut multe școli private care, pentru un sac de bani, oferă învățământ de calitate celor care își permit. E vital pentru o țară să aibă un sistem bun de învățământ. Vom avea așa ceva, dar pe bani mulți și accesul la educație va fi condiționat de bunăstarea părinților. Învățământul privat are profesori pregătiți, programe adaptate, bază materială, internet și tot ce le trebuie pentru o școală normală.

Ne-am obișnuit cu această utopie comunistă, învățământ și sănătate pentru toată lumea. Să ne luăm adio, totul va fi pe bani pentru că doar banii mulți întorc lumea către cursul normal. Învățământul va fi un privilegiu acordat pe bani unor clienți, doar vorbim de o afacere. Cerere, ofertă și clienți, pentru că așa e în business. E ca la meditațiile particulare. Când plătești, ai parte de calitate, pe când la clasă procesul se mimează de ambele părți.

Învățământul de stat va fi înlocuit, cât mai curând, de cel particular.

Școlile private vor fi singurele opțiuni pentru a-ți asigura accesul mai departe spre o facultate și o meserie bănoasă.

Cei care vor rămâne pe afară vor îngroșa rândurile șomerilor și asistaților sociali, devenind marea masă de manevră de care au nevoie cei care distrug acum ceea ce a mai rămas bun din sistemul de învățământ.


Comentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.