PREERIA CU NEBUNI

VSC blog

LEGĂTURA ÎNTRE VACCINUL CU CIP, CUPTORUL CU MICROUNDE ȘI TEHNOLOGIA 5G

Publicat pe: 11 Jun 2020
Categorii: Tehnologie

FOTO: Mediafax

Nu puține au fost situațiile în care concetățeni au isterizat despre scopul pervers al izolarii și au demonstrat asta prin postări pe rețele de socializare cu antene 5G apărute peste noapte și camuflate sub forma unor copaci. Imaginea unei tehnologii nocive care ne va afecta sănătatea și va distruge omenirea.

În același context al senzaționalului, au apărut imediat comentariile, la fel susținute prin dovezi care mai de care mai fantasmagorice, despre introducerea unor CIP-uri prin intermediul unui vaccin, care vor fi controlate ulterior prin mult hulita tehnologie 5G.

Și toate astea s-au rostogolit imediat în toate colțurile Romaniei, pentru că poporul e avid de senzațional și literatura științifico-fantastică a prins întotdeauna, totul devenind practic parte integrantă a unei conspirații la nivel planetar.

Chiar și cei care mai au ceva creier în cap au început să aibă unele îndoieli. Asta din cauza lipsei de reacție a autorităților pentru clarificarea aspectelor ce țin de tehnologia acuzată.

După cum reiese din denumire, tehnologia 5G este ultima generație din domeniul comunicațiilor radio celulare, adică ceva peste 4G-ul actual pe care îl folosesc inclusiv cei carora inchiderea teraselor le-a declanșat dorința de senzațional.

Pentru că vrem trafic de internet mai bun ca să facem live-uri când tăiem moțul plodului și să o ducem pe Vulpița in trending, dar nu cu ajutorul unei tehnologii mai performante.

Probabil că pachetele de date ar trebui trimise prin curierul care aduce cuptoarele cu microunde cumpărate online.

Nu de alta, dar cuptorul cu microunde și 5G-ul folosesc, la fel, unde electromagnetice, diferența constând în frecvența acestora și evident scopul.

Ca să facem o legătură între scopuri, trebuie amintit că utilul cuptor cu microunde, pentru cunoscători cușca Faraday, folosește aceeași frecvență cu vestitul router wireless pe care-l avem în casă și care nu ne-a prăjit creierii, fiind optimizate diferit.

Posturile de radio emit de asemenea unde electromagnetice și nici acestea nu ne-au afectat existența, doar dacă ne referim la eventual la calitatea muzicii pe care o propagă în eter.

De fapt, tehnologia 5G funcționează pe același principiu ca predecesoarele 4G, 3G, 2G și 1G, doar că este un standard nou, mult mai eficient și nu este nocivă, având o putere mai mică.

Eficiența fiind maximă, transferul de date poate ajunge la 10 Gbps (1250 Mb/s) și latențe foarte mici, de ordinul milisecundelor.

Pentru asta, turnurile clasice sunt înlocuite cu niște cutii de mici dimensiuni montate pe clăriri sau pe stâlpi. Așa că, ceea ce ne-ati arătat voi bombardierilor ca fiind dovada scopului pervers, posibil să fie sistemele prin care serviciile vă urmăresc când faceți treaba aia rușinoasă la boschet.

Perspectiva pe care o deschide această nouă tehnologie e una imensă. Vorbim de transmisiuni video până la 8K, intervenții chirurgicale la distanță, realitate virtuală, mult mai multe dispozitive conectate simultan, mașini și utilaje care se vor conduce singure, transport în comun facilitat și multe altele pe care momentan doar ni le putem imagina.

Argumentele principale se referă la dezvoltarea economică și implicit creșterea nivelului de trai, dar are foarte multe avantaje și pentru gușterul care utilizează Netflix și YouTube și care spune că nu are nevoie de mai mult.

La noi tehnologia 5G este la nivel de testare, iar prioritatea în implementare depinde de mai mulți factori, inclusiv de reacția populației ca răspuns la oportunități.

După toate astea, credeți că mai are rost să vorbim despre vaccinul cu CIP-uri comandate prin 5G și teoriile conspirației pe temă? Marii dezvoltatori de tehnologie se chinuie încă să îngrămădească tehnologie în telefoanele mobile și nu reușesc în toate situațiile, așa că nu văd ca vreo nanotehnologie să-și creeze loc printr-un ac de seringă ca să ajungă în corpul nostru. 

Eventual, o să inventeze un mecanism prin care să ne îndese CIP-ul pe gât sau prin prin dos, ca să ne urmărească și să vadă că viața noastră e atât de complexă încât noi mergem la serviciu dar check-inul e pe plajă în Maldive. Asta da!

Spuneam că, deocamdată putem doar să ne imaginăm progresul și avantajele noii tehnologii, pentru că există guverne care blochează implementarea 5G. Asta doar pentru că lipsa de informare a isterizat populația și a creat haos, nu pentru că și-au dat seama că reprezintă în vreun fel un pericol pentru sănătate.

Al nostru plăvan nu a respins ideea în sine, ci doar colaborarea cu cei care sunt lideri de piață în domeniul tehnologiei 5G,  pentru că sefu’ la lume Trump i-a spus că a găsit bau-baul și să ne ferim de el. În caz contrar ne-am lins pe bot când vine vorba de frăție și ne lasă în fundul gol.

Sau poate că ultimele evenimente ne-au demonstrat că globalizarea e istorie și parteneriatele se fac doar ca să existe pe hârtie, că fiecare depinde doar de resursele proprii si toate astea ne vor determina, măcar o dată, să hotărâm ce e bine și ce nu e bine pentru noi.  

Ehe, să fim  noi sănătoși pentru că destupați la minte nu prea suntem,  iar gradina lui Dumnezeu e mare și mereu se mută gardul.

Voi ce părere aveți? Apropos, aștept părerea ta mai jos, în secțiunea de comentarii.


Comentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.