PREERIA CU NEBUNI

VSC blog

FRATELE LUI KIM JONG-UN CONDUCE SECTORUL 6 DIN BUCUREȘTI! (VIDEO-MUZICĂ)

Publicat pe: 14 Jun 2020
Categorii: Actualitate

FOTO: Ziaristii

Fratele dictatorului nord coreean Kim Jong-un e primarul Sectorului 6 din București, adică Gabriel MUTU. Cel puțin asta arată staff-ul din jurul primarului.

Cum în cinstea liderului suprem se aduc ofrande, așa unul dintre consilieri (Gabriela Stan), plătiți din bugetul local, a crezut că e timpul elogiului pentru acest domn care conduce destinele cetățenilor. A înregistrat o melodie pe care a dedicat-o marelui conducător, gândindu-se poate la campania electorală grea care stă să înceapă.

„Sfaturi bune Mutu a dat / Si pe toti ne-a protejat/ Ne spune sa stam in casa / Pandemia s-o starpeasca/ Dezinsectia e in toi /O ploaie de sanatate / El are grija de toate / Sectorul 6 a inflorit / De cand primar ai venit / Traiasca primarul nostru / La toate le stie rostul”

Dacă până acum lumea isteriza despre spectacolul muzical execrabil de la Muzeul Național de Artă, finanțat din bani publici și girat de Guvern, în frunte cu Ministrul Culturii, să vedem reacția la această bucată muzicală grobiană.

Uitați hal de porție de creativitate și, după cum ziceam într-o scriere anterioară (pe care o puteți vedea AICI), cine crede că Pe-Se-De are vreo strategie de P.R. e cel puțin nebun.

De văzut dacă Sică poate fredona melodia la mandolină sau dacă, el ori P.N.L., au vreo altă idee muzicală cu drepturi de autor.

Hai la horă Peeee-Seeee-Deeee!

Clipul a fost postat de Cristian Andrei pe pagina sa de Facebook.


Comentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.