PREERIA CU NEBUNI

VSC blog

Cum ar fi ca toți să aibă dreptate?

Publicat pe: 21 Nov 2020
Categorii: Actualitate

Cum ar fi ca în perioada asta atât de nasoală toți să aibă dreptate? Știm că părerile sunt împărțite în ceea ce privește noul coronavirus și ceea ce se întâmplă la nivel mondial, iar unii combat cu vehemență orice. Argumentele există, sunt puternice în egală măsură și diferențele sunt făcute doar de persoanele care le expun și de auditoriu.

Deci, în context, ne gândim că virusul există, dar a fost eliberat de oculta mondială, cu scopul de a ne converti la masonerie.

Mai mult, în agitația și demența pandemiei, pe timpul cât lumea a stat închisă la cușcă, reptilienii sub acoperire au montat pe ascuns infrastructura secretă și tehnologia 5G care e pregătită pentru a acționa asupra corpului uman. Posibil ca deja să fim afectați și, curând, vom vedea urmările iradierii cu undele 5G de frecvență reptiliană. Adică ne va mai crește încă o mână sau un picior, o ureche sau un ochi și, nu în ultimul rând, unii vom avea câte un cap în plus.

Toate ar putea fi benefice și piața ar putea fi invadată de meserii pentru care vom putea folosi ceea ce ne crește în plus, astfel încât o persoană să poată muncii mult mai repede, mai ușor  și mai bine. Efectele transformărilor se vor vedea și în locurile unde, din cauza deficitului, o persoană face câte 3 norme de muncă, iar incompetenții se vor putea apropia de normalitate. Nu pot să-mi dau seama ce se va întâmpla cu cei răi, proști și nesimțiți, dar în orice proces există și pierderi colaterale.

Mergând mai departe, cu siguranță va fi inventat vaccinul care ne salvează de boală și, concomitent, Bill Gates se va folosi de acest ser pentru a ne va injecta microcipuri care, pe lângă monitorizare, ne vor păzi de orice este nociv. Cu ajutorul acelor microcipuri vom putea face ceea ce azi ne chinuim cu simțurile care, în timp, ne-au fost atrofiate și cu tehnologii depășite de genul calculatoarelor, telefoanelor, etc.

Pe aceeași linie, s-ar putea ca Iohannis și Guvernul lui să fi implementat cele mai bune măsuri în toate domeniile și ciuma roșie să fie de fapt o boală care să ne fi vindecat de o altă molimă letală.

Cum ar fi ca de fapt cei răi să nu fie de fapt așa și cei proști să nu fie decât foarte curioși, adică să fie cei care pun întrebări.

Tu ce părere ai cu privire la aceste aspecte și care crezi că va fi cursul evenimentelor? Poți să-ți spui părerea mai jos la rubrica de comentarii.

Mulțumesc că ai citit acest articol și, înainte să părăsești blogul, te rog abonează-te ca să primești direct ultimele noutăți. Dacă ți s-a părut în vreun fel, arată-l și prietenilor tăi.


Comentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.