PREERIA CU NEBUNI

VSC blog

CREȘTEM SAU SCĂDEM, TOT ROMÂNUL PLĂTEȘTE

Publicat pe: 23 Jun 2020
Categorii: Actualitate

FOTO: Digi24

Ultima perioadă a arătat o creștere zilnică a numărului de persoane infectate cu noul coronavirus, având totuși unele fluctuații, în legătură directă cu numărul testelor zilnice.

Graficul arată ca dinții unui fierăstrău și, până acum, nimeni nu m-a lămurit care este motivul creșterii și descreșterii numărului zilnic de teste.

A existat o încercare din partea lui Nelu de la sănătate, care spunea că, în weekend, nu sunt atât de multe persoane care să fie testate. Tot de pe linia guvernului cineva a spus că personalul care efectuează testele e limitat și deci, nu pot fi făcute mai multe teste în weekend. Același motiv e folosit atunci când vine vorba de testarea în masă a populației.

Adică eu să cred că weekendul sau alte zile sunt perioade de relax&spa pentru contacți, epidemiologi sau pentru virus? Asta în condițiile în care ne loviți cu starea de alertă peste ochi ca argument și politica de testare se rezumă la rezultatele anchetelor epidemiologice și pacienții simptomatici.

Îmi aduc aminte declarațiile specialiștilor care spuneau că anchetele epidemiologice sunt eficiente până la momentul transmiterii comunitare.
Mă, voi sunteți vaa-gaa-boonzi!

Măcar de data asta când scade numărul de teste, scade și numărul persoanelor infectate. Bine că nu se întâmplă ca în cazul carburanților, care se scumpesc când scade prețul petrolului. Pentru că, acciza!

La fel și în cazul alimentelor procesate ale căror prețuri sunt influențate pe invers de cum fluctuează alimentele de bază. Pentru că, procesatori și comercianți. Atenție, niciodată pe minus!

De data asta nici măcar voi nu știți de ce uneori scade numărul testelor zilnice, cu toate că centrele pot face până la 17 mii de teste. Poate că în curând se va schimba politica de testare și atunci mi-ați închis gura, iar ce-a fost se prescrie.

Până veți avea un răspuns, eu vă consider vaa-gaa-boonzi.

ARTICOLE SIMILARE


STOP, POLIȚIA RUTIERĂ!
  • 200 vizualizari

Comentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.