PREERIA CU NEBUNI

VSC blog

CINE E ALĂTURI DE MIRCEA BADEA?

Publicat pe: 12 Sep 2020
Categorii: Actualitate

Suntem obișnuiți cu scandal și circ, dar ultimele evenimente cu violențele asupra fetiței de 13 ani din Târgu Jiu au dus totul la cote greu de imaginat. Nimeni din cei autorizați nu ia atitudine și unii din cei investiți cu exercițiul autorității încearcă să minimalizeze faptele sau să mușamalizeze evenimentul.

Unul dintre puținii care se luptă pentru cauza victimei și ca dreptatea să învingă e Mircea Badea.

De apreciat și trebuie susținut. Am văzut că unii acuză tonul dur și atitudinea agresivă cu care jurnalistul încearcă să răzbată prin hățișul de mârlănie. În cazul de față aș zice că scopul scuză mijloacele pentru că știm cu toții cu cine avem de-a face.

Problema cea mai gravă a apărut în momentul în care cei care ar trebui să intervină au început să transforme cazul într-un banal eveniment cotidian sau, mai rau, într-un clișeu electoral.

Ma refer la Viole(n)ta Alexandru care s-a poziționat cum știe mai bine și cum a văzut că se practică la Cotroceni și la Guvern.

Cinică, mârsavă, dezinteresată și cu vorbe mincinoase, a încercat să arunce răspunderea către ciuma roșie. Au făcut multe lucruri rele cei din P.S.D. dar acum nu e cazul să fie amintiți.

Mai mult, s-a dat victima unei conspirații și a încercat manipularea în cel mai grosolan mod. Logic că gușterii fără creier au pus botul și s-au apucat să-i lingă curul nespălat și să-i pupe rănile produse de valul masiv de ură care s-a năpustit, justificat, asupra ei.

Cum era de așteptat, totul a fost scos la iveală de chiar jurnalistul pe care îl acuza că este instrumentul P.S.D. și, în fapt, chiar Viole(n)ta și-a făcut public numărul personal de telefon.

Simplu, toanta își postase anterior singură numărul de telefon pe pagina de Facebook.

N-aș aprecia neapărat corectitudinea și profesionalismul lui Badea în general, dar, în cazul de față are dreptate și susținerea celorlalți ar trebui să fie necondiționată pentru victima acelor fapte condamnabile.

Am văzut cum s-au poziționat cei care, în timp, și-au declarat în fals spiritul dreptății și mai ales cât de combatanți pot fi în situații concrete de luptă împotriva nelegilor.

Zero barat.

Mai avem puțin de așteptat și vom vedea cum Președintele va ieși public și va confirma poziția Viole(n)tei din P.N.L., adică judecata cea dreaptă doar pentru ei și nedreaptă pentru noi. Pentru că, e momentul prielnic să acuze Pe-Se-De! O va face și va duce delirul acolo unde și-a propus să ducă destinele țării.

Poate ne va asigura și de data asta Iohannis că situația se rezolvă prin purtatul măștii, spălatul pe mâini si cu distanțarea socială, sau ne va spune să stăm liniștiți pentru că, în general, copiii se obișnuiesc cu ce e mai rău.

Cu siguranță „Guvernul meu” va rezolva profesionist această criză, așa cum le-a pus capac și celorlalte.


Comentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.