PREERIA CU NEBUNI

VSC blog

CINE CÂȘTIGĂ BĂTĂLIA -FIREA VS. GUVERN

Publicat pe: 14 Jun 2020
Categorii: Actualitate, Politică

FOTO: Q Magazine

A zis și Firea să facă o faptă bună care să mulțumească bucureșteanul. S-a apucat să spună că, din 15 iunie a.c., teatrele și instituțiile de spectacole se deschid pentru public. Bineînțeles, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară și distanțare.

Evident că o astfel de măsură dă bine în precampania electorală, dar încercarea a fost imediat taxată de Grupul de Comunicare Strategică prin arătarea cartonașului de culoarea galben PNL. 

G.C.S. a făcut apel inclusiv la managerii de teatre să nu facă așa ceva pentru că intră în contradicție cu legea și le flutură penalul pe la nas. Pe bune?

Asta după ce primarul general a declarat că depune plângere penală împotriva DSP București și Ministerului Sănătății. Motivul îl reprezintă refuzul autorizării Arenei Naționale ca loc pentru testarea populației în cadrul campaniei desfășurate de Primăria Capitalei.

Uite cum gușterii au mușcat-o de data asta și, în condițiile dezacordului populației cu măsurile de relaxare anunțate din 15 iunie de guvern, primărița isterică a semi-punctat. 

Nu știu câți ar fi crezut că este realizabilă o idee care ar putea conduce decidentul în sfera penalului.

Sau poate Firea a găsit vreo portiță în haosul gestionat de guvern? Să ne spună și nouă dacă e așa, sau dacă doar se joacă cu sufletul românului avid de cultură și divertisment.

Evident că este o luptă politică și asta se duce la baionetă, va fi de durată, cu o miză uriașă și în care orice punct contează.

Apropos, de luni se deschid sălile de jocuri! Poate cineva să se bage la un pronostic de care să ținem cont și să pariem pe una din cele două părți? (puteți scrie mai jos la comentarii)

Dacă nu putem presupune cine câștigă, măcar știm sigur că singurul care pierde din această confruntare este cetățeanul de rând. 


Comentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.