PREERIA CU NEBUNI

VSC blog

CE TROMPETĂ SUNĂ ADUNAREA LA VOT

Publicat pe: 23 Sep 2020
Categorii: Actualitate

S-a întors lumea cu curu-n sus. Într-o normalitate așa anormală cum e la noi, de regulă, în campania electorală politicienii îndeamnă electoratul să iasă la vot. Transmit mesaje și se dau peste cap ca să scoată poporul din casă și, în multe situații, asigură inclusiv transportul votanților. Au în fișa postului acest tip de activitate. Necesitatea adaptării la dinamica societății a împins politicienii să apeleze la influenceri sau la alte metode moderne prin intermediul cărora, contra cost, să-și transmită mesajul electoral.

Alinierea la trend e continuă și a ajuns la momentul în care cel mai medic dintre trompetele apocalipsei Iohannisciene, Virgil Musta, şeful clinicii de Boli Infecţioase 2, din cadrul Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Victor Babeş Timişoara, face apel la oameni să iasă la vot. (Vezi mesajul AICI)

N-aș fi crezut să s-au terminat modalitățile moderne de comunicare și au ieșit la interval cu mesajele electorale tocmai specialiștii din linia întâi. Nu e corect ca unii să le facă pe toate și alții mai nimic. Sper că acum înțeleg toți, inclusiv scepticii, că linia întâi e cea mai încercată zilele astea.

Aș fi apreciat gestul ca unul normal dacă, anterior, același îndemn plin de siguranță sanitară ar fi fost transmis populației ca să meargă liniștită la spectacole, pe stadioane, în săli de sport, la restaurante, terase, pe plaje, în mall-uri sau în oricare alt loc unde riscul de infectare cu COVID-19 este mai redus sau la fel de mare ca în secțiile de votare.

Cu siguranță cei care ne conduc destinele s-au gândit că, în lipsa tonurilor specifice apocalipsei care a scăzut în intensitate, având în vedere abilitățile demonstrate de la învestirea oficială, cel puțin una din trompete să fie reprofilată și să sune adunerea la vot. Oare Raed șeful știe despre situație sau Virgil a ținut secretă mișcarea și a furat startul în cursa spre scaunul de Secretar de Stat de la Interne?

Nu știu dacă e cea mai înțeleaptă sau inteligentă mișcare, dar sigur e inedită și va marca istoria campaniilor electorale.


Comentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.