PREERIA CU NEBUNI

VSC blog

Postări din categoria: Actualitate

CUM ACȚIONEAZĂ „BOALA CÎȚU”

Am crezut că s-a terminat campania electorală pentru locale și noii aleși vor încerca să revină la realitate, să se ancoreze la marile probleme și să se apuce de treburi serioase în folosul cetățenilor. 

Continuă lectura

CINE VA BEA ȘAMPANIE DISEARĂ

  • Publicat pe: 27 Sep 2020
  • Categorii: Actualitate
  • Vizualizări: 253

Ziua votului. Știri bombă și informații de ultimă oră cu privire la prezența la vot. Analize și sondaje, răsturnări de situație și lucruri spectaculoase. O zi maraton cu emoții și rating pentru televiziunile de știri. Candidații, politicienii, presa și cei cu notorietate ne îndeamnă să mergem la vot. 

Continuă lectura

DE CE SE RETRAGE FACEBOOK DIN EUROPA

  • Publicat pe: 25 Sep 2020
  • Categorii: Actualitate
  • Vizualizări: 261

Nu e vreo știre falsă sau vreo presupunere. Facebook a comunicat că, după reanalizarea condițiilor de funcționare, în Europa în contextul interdicției de transfer către S.U.A. a datelor personale a cetățenilor europeni, va hotărâ cu privire la retragerea serviciilor de pe continentul nostru. 

Continuă lectura

SĂ NE LĂMURIM CU ACTUALIZAREA PENSIILOR MILITARE

Am văzut agitație pe rețelele de socializare și că circulă multe mesaje care fac referire la actualizarea pensiilor militare ca urmare a creșterii salariilor polițiștilor în activitate. Aș vrea să lămuresc puțin partea legislativă ca să se dezumfle buba cu vise.

Continuă lectura