PREERIA CU NEBUNI

VSC blog

Postări din categoria: Actualitate

O SOLUȚIE CARE SALVEAZĂ ÎNVÂȚĂMÂNTUL

  • Publicat pe: 4 Oct 2020
  • Categorii: Actualitate
  • Vizualizări: 209

Școlile și-au început activitatea adaptat la situația actuală și, în multe cazuri, procesul de învățământ se desfășoară în sistem hibrid iar evoluția pandemiei determină ca sistemul de bază să devină cel online. Realitatea ne arată că treaba nu merge și lipsurile materiale atârnă greu în calitatea actului didactic. 

Continuă lectura

DE CE AVEM PROBLEME CU IMUNIZAREA

  • Publicat pe: 2 Oct 2020
  • Categorii: Actualitate
  • Vizualizări: 213

Una din îngrijorările autorităților, spusă prin gura conducătorului Nelu Tătaru, acest gestionar al destinelor sănătății, se referă la rata mică de imunizare a populației, care e de doar 4,6%. “Un număr foarte mic de oameni raportat la populație a căpătat imunitate din februarie și până acum. Evoluția a fost atipică.

Continuă lectura

URMEAZĂ O NOUĂ INAUGURARE (VIDEO)

Ne-am obișnuit cu tăieri de panglici la proiecte nefinalizate sau neîncepute. În multe cazuri autoritățile inaugurează același proiect, pe etape, ca să dea mai bine la bilanțul realizărilor. Pe lângă penibilul situațiilor, guvernanții sunt mândri de acțiunile lor și arată că sunt specialiști în organizarea de evenimente specifice regimului comunist.

Continuă lectura

CE MAI ZICE NOU CURTEA CONSTITUȚIONALĂ

Circul electoral și istericalele despre fraudele din ultimele zile acoperă cu totul problemele importante care ar trebui rezolvate. Ultima decizie a C.C.R., despre care mai nimeni nu a vorbit, se referă la un subiect care îi interesează în principal pe politicieni. Adică, C.C.R. s-a exprimat despre modul de stabilire a...

Continuă lectura