PREERIA CU NEBUNI

VSC blog

AVANTAJELE ASIMPTOMATICULUI DE ROMÂNIA

Publicat pe: 23 Jun 2020
Categorii: Actualitate

FOTO: Promovare online

După cum știm, persoanele infectate cu noul coronavirus sunt internate în spitale, chiar dacă nu prezintă simptome specifice. Trecând peste partea negativă a situației, vedem că există și unele beneficii.

Curând, perioada de ședere a asimptomaticilor în spitale se va reduce la 10 zile, conform declarațiilor lui Nelu de la sănătate. Nu ne-a zis dacă sunt zile calendaristice sau lucrătoare, așa că s-ar putea ca cele 10 zile pe care le vrea Neluțu’ s-ar putea să fie de fapt cele 14 zile calendaristice din prezent.

Important e că ceva se va întâmpla și nu știm dacă prin asta se vor afecta următoarele avantaje ale asimptomaticului de România:
1. Servicii medicale gratuite pentru toti, pentru că ne plângeam de inechități;
2. Distanțarea fizică față de cei dragi, după o perioadă lungă de izolare împreună în care s-au călcat pe picioare și mult de tot pe nervi;
3. Posibilitatea reală de socializare fizică cu minim doi colegi de salon;
4. Economii financiare, prin excluderea oricăror tentații de shopping din mall-urile proaspăt deschise, în condițiile căderii economice iminente și crizei financiare;
5. Îmbunătățirea dietei și asigurarea condițiilor pentru formarea unor siluete de invidiat, prin artificii culinare specifice meselor regulate și lipsite de carbohidrați din spitale.

Lista poate continua, dar vă las pe voi să scrieți alte beneficii, mai jos, la secțiunea de comentarii.


Comentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.