PREERIA CU NEBUNI

VSC blog

Postări din: September 2020

CE MAI ZICE NOU CURTEA CONSTITUȚIONALĂ

Circul electoral și istericalele despre fraudele din ultimele zile acoperă cu totul problemele importante care ar trebui rezolvate. Ultima decizie a C.C.R., despre care mai nimeni nu a vorbit, se referă la un subiect care îi interesează în principal pe politicieni. Adică, C.C.R. s-a exprimat despre modul de stabilire a...

Continuă lectura

CINE ȘI CUM A FURAT

  • Publicat pe: 30 Sep 2020
  • Categorii: Politică
  • Vizualizări: 386

Ca la noi nu mai e la nimeni. Circ, scandal și păcălici. Vreau să mă refer puțin la tâmpenia de la Sectorul 1. O tâmpenie care, cu ajutorul ambilor candidați implicați, s-a transformat într-un circ. O mahalagioacă isterică și un baron molău și plicticos sunt nemulțumiți de rezultatul alegerilor. 

Continuă lectura

CUM ACȚIONEAZĂ „BOALA CÎȚU”

Am crezut că s-a terminat campania electorală pentru locale și noii aleși vor încerca să revină la realitate, să se ancoreze la marile probleme și să se apuce de treburi serioase în folosul cetățenilor. 

Continuă lectura

DE CE ACUZĂ FIREA DEMONII

  • Publicat pe: 29 Sep 2020
  • Categorii: Politică
  • Vizualizări: 290

De regulă, procedura alegerilor vizează etapa campaniei electorale, scrutinul în sine și anunțarea rezultatelor. Se pare că Gabriela Firea nu realizează că alegerile s-au terminat și mai sunt puține voturi de numărat, iar rezultatele arată că a pierdut cursa pentru scaunul de Primar General.

Continuă lectura